previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

مهاجرت به کانادا با ایده های استارت آپی

این بخش از سایت بدلیل بیانیه رهبر معظم انقلاب  د رباطه با گام دوم انقلاب و به منظور برداشتن گام دوم انقلاب توسط میک استارت آپ در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۷ غیر فعال شد.

به اطلاع کاربرانی که مبلغی برای آماده کردن ایده پرداخت کرده بودند می رسانیم حداکثر ظرف ۲۴ ساعت مبلغ پرداختی به حساب آن ها بازگردانده خواهد شد.

با آرزوی موفقیت و سربلندی ایران و ایرانی

مدتی ست که مسئله اقامت در کانادا از طریق استارت آپ مطرح شده است.

ما به شما این خبر خوب را می دهیم که این مسئله از طریق سایت ما امکان پذیر است.

اصل خبر:

شما ایده و طرح خلاقانه خود را به یکی از شرکت های کانادایی مشخص شده ارائه می کنید.پس از بررسی ایده شما توسط شرکت و در صورت تایید آن،شما این امکان را خواهید داشت که در کانادا اقامت دائم داشته باشید.از الزامات آن تسلط نسبی به زبان خارجی و داشتن سرمایه کافی برای امرار معاش خانواده خود تا رسیدن به درآمد از طریق استارت آپ می باشد.

جزئیات بیشتر:

با ویزای استارت آپ،  کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند ایجاد شغل نمایند. اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود. دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه گذاری شراکت کنید.

برنامه ی ویزای استارت-آپ به مهاجران کارآفرین در حینی که کمک به استقرار آنها در کانادا می کند، ویزای اقامت دائم نیز می دهد. برنامه ی ویزای استارت آپ کارافرینان مهاجر را ترغیب می کند تا شرکت های خود را در کانادا گسترش دهند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی کانادا رو کار دارند و می توانند در زممینه ی راه اندازی و بازگشایی شرکت خود در کانادا، بودجه، راهنمایی و تخصص دریافت نمایند.

در صورت موفقیت در اخذ این ویزا به شما و خانواده وابسته به شما ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود و این ویزا مشروط به موفق بودن بیزینس مورد نظر نمی باشد و حتی در صورت عدم موفقیت در بیزینس مورد نظر پس از ورود به کانادا خللی در اقامت دائم شما و خانواده شما ایجاد نخواهد شد. سالیانه تا سقف ۲۷۵۰ پرونده در برنامه Start up انتخاب میشوند.

آیا برای ویزای استارت آپ واجد شرایط هستید؟

برای اینکه واجد شرایط ویزای استارت آپ باشید علاوه بر اینکه نباید قصد مستقر شدن در کبک را داشته باشید،  باید سه شرط زیر را با هم داشته باشید:

شرایط ویزای استارت آپ کانادا

شرط اول: اثبات کنید که طرح تجاری یا ایده شما توسط یکی از سازمان های معرفی شده حمایت می شود که اثبات این مسئله بر عهده ما(مِیک استارت آپ)خواهد بود بصورت تضمینی.در این حالت این شرکت ها نامه ای مبنی بر پذیرفته شدن طرح تجاری شما خواهند داد.

حداقل سرمایه گذاری توسط شرکت ها برای این ویزا چه قدر است؟

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian venture capital fund تامین می شود ۲۰۰ هزار دلار

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian angel investor group تامین می شود ۷۵ هزار دلار

اگر در Canadian business incubator program پذیرفته شوید نیازی به تامین هزینه اولیه نخواهید داشت و باید در برنامه آموزشی آن ها قبول شوید.

شرط دوم: مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل در سطح CLB5 در تمامی چهار مهارت زبان که با یکی از آزمون های معتبر زبان اثبات شود.

شرط سوم: سرمایه کافی برای ۶ ماه اول زندگی در کانادا را برای تامین هزینه های اولیه خود و خانواده تان داشته باشید. دقت کنید که این هزینه ارتباطی با سرمایه گذاری در کشور کانادا ندارد و در این نوع ویزا شما شخصا نیازی به سرمایه گذاری ندارید.

سوالات مربوط به برنامه استارت آپ جهت مهاجرت به کانادا

-منظور از designated Canadian venture capital fund چیست؟‌

گروه های سرمایه گذاری مورد تائید اداره مهاجرت که متقاضی اجازه همکاری با آنها در جهت ارائه ایده تجاری خود را دارد را designated Canadian venture capital fund مینامند. لیست زیر اعضای این گروه سرمایه گذاری را معرفی می کند:

Venture capital funds – صندوق های سرمایه گذاری

شما باید از یک یا چند شرکت زیر بتوانید حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه جذب کنید.

    • BDC Venture Capital
    • Blackberry Partners Fund II LP (doing business as Relay Ventures Fund II)
    • Celtic House Venture Partners
        • Celtic House Venture Partners Fund III LP
      • Celtic House Venture Partners Fund IV LP
    • DRI Capital Inc.
    • Extreme Venture Partners LLP
    • Golden Opportunities Fund Inc.
    • iNovia Capital Inc.
    • Lumira Capital
    • Mobio Technologies Inc.
    • New Brunswick Innovation Foundation Inc.
    • Oak Mason Investments Inc.
    • OMERS Ventures Management Inc.
    • Pangaea Ventures Fund III, LP
    • PRIVEQ Capital Funds
        • PRIVEQ III Limited Partnership
      • PRIVEQ IV Limited Partnership
    • Quorum Group
        • Advantage Growth (No.2) LP
        • Ontario SME Capital Corporation
        • Quorum Investment Pool Limited Partnership
      • Quorum Secured Equity Trust
    • Real Ventures
    • Rho Canada Ventures
    • Rogers Venture Partners, LLC
    • Summerhill Venture Partners Management Inc.
    • Tandem Expansion Management Inc.
    • Top Renergy Inc.
    • Vanedge Capital Limited Partnership
    • Version One Ventures
    • Wellington Financial LP
    • Westcap Mgt. Ltd.
      • Canadian Accelerator Fund Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

-منظور از designated Canadian angel investor group چیست؟

این مورد نیز مانند مورد قبلی گروه مورد تائیدی هست که به متقاضی اجازه میدهد تا ایده خود را با آن ها در میان گذاشته و اگر مورد قبول آنها بود برای اپلای جهت اخذ اقامت از طریق ویزای استارت آپ اقدام کند.لیست زیر اعضای این گروه سرمایه گذاری را معرفی می کند:

Angel investor groups – گروه های سرمایه گذار فرشته

شما باید از یک یا چند شرکت زیر بتوانید حداقل ۷۵ هزار دلار سرمایه جذب کنید.

    • Angel One Network Inc.
    • First Angel Network Association
    • Golden Triangle Angel Network
    • Oak Mason Investments Inc.
    • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.

لیست انکوباتورها:

Business Incubatorsانکوباتورهای کسب و کار

    • Canada Accelerator Co (d/b/a HIGHLINE)
    • Communitech
    • Empowered Startups Ltd.
    • Extreme Innovations
    • INcubes Inc.
    • Innovacorp
    • Innovate Calgary
    • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
    • Knowledge Park o/a Planet Hatch
    • LaunchPad PEI Inc.
    • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
    • Ryerson Futures Inc.
    • Toronto Business Development Centre
  • Waterloo Accelerator Centre

 

-آیا امکان گرفتن ساپورت از دو حامی وجود دارد؟

بله. ولی باید در مجموع حداقل میزان سرمایه گذاری مربوط به گروهی که مبلغ بیشتری را دارد را به عنوان سرمایه دریافت کنید و یکی از آنها باید نقش اصلی را داشته باشد. مثلا اگر دو شرکت مورد تائید در angel به ایده شما علاقه مند باشند و قصد سرمایه گذاری داشته باشند باید مجموعا ۷۵۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کنند.  مثلا در صورتی که یک شرکت angel و یک شرکت venture با هم قصد سرمایه گذاری روی ایده شما داشته باشند، باید مجموعا حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری شود.

-آیا با هر بیزینسی میتوان وارد برنامه استارت آپ شد؟‌

خیر. باید بیزینس شما جز بیزینس هایی باشد که محصول آن با پتانسل رشد بالا یا همان high-growth هستند.

-چطور مطمین شوم که شرکت های سرمایه گذاری معتبر هستند و آیا باید به من نامه ای بدهند؟

لیست شرکت ها در سایت اداره مهاجرت کانادا اعلام شده است. در صورتی که شرکت های سرمایه گذاری با ایده شما موافقت کنند یک نامه برای شما و یک نامه برای اداره مهاجرت ارسال می کنند و سپس شما میتوانید برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ کار خود را آغاز کنید.

-چند متقاضی میتوانند از طریق یک بیزینس پلان به کانادا مهاجرت کنند؟

حداکثر ۵ متقاضی. البته باید راه اندازی ایده مورد نظر نیاز به افراد معرفی شده داشته باشد. هر کدام از افراد دقیق توسط اداره مهاجرت بررسی میشوند و باید حداقل شرایط ذکر شده در بالا را داشته باشند. همچنین هر کدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رای شرکت را داشته باشند.  نکته مهم: اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر مردود شود، تمامی افراد دیگر هم مردود خواهند شد.

-آیا پس از دریافت اقامت دائم کانادا، متقاضی ملزم به راه اندازی ایده مورد نظر میباشد؟

خیر. در صورت دریافت اقامت دائم در این روش هیچ مسولیتی در هنگام ورود به کانادا برای او وجود نخواهد داشد.

منبع: وب سایت های visamondial.com و  ganjico.com

در صورتی که قصد اقامت و کار در کانادا یا کشور دیگری را دارید و نیاز به ایده استارت آپی خلاق و کارا دارید فرم زیر را تکمیل و برای ما ارسال نمائید.پس از بررسی، ایده استارت آپی ویژه ای به شما معرفی می کنیم که ۹ قدم از ۱۰ قدم برای سفر دائمی به کانادا را برایتان بر می دارد.اگر سوالی دارید از طریق تماس با ما،آن را مطرح کنید.

دسترسی به فرم امکان پذیر نمی باشد.

لینک کوتاه: http://makestartup.ir/?p=470

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

گزارش سفارش های دریافتی

کل سفارشات دریافتی
انجام شده
در دست اقدام
منتظر پرداخت