کلاهبرداری در فراخوان جشنواره ایده ها!
ما به تمامی ایده پردازان و افراد خلاق، حتی کسانی که فقط یک ایده بکر و ناب دارند، این هشدار را می دهیم مراقب کلاهبرداری در فراخوان جشنواره ایده ها! باشند. علت آن را در ادامه این مقاله متوجه خواهید شد.
یکی از دغدغه ها و نگرانی های ایده پردازان و افراد خلاق، سرقت ایده آنها می باشد. چون ایده آنها جزء دارایی آنان محسوب می شود. وقتی یک ایده پرداز در مورد ایده خام خود مدت ها تحقیق و بررسی کرده و آن را از حالت ایده خام به ایده ناب تبدیل کرده است، طبیعتاً می بایست مراقب ایده ناب و به عبارتی دارایی فکری خود باشد تا ایده او به اصطلاح دزدیده نشود!
یکی از موضوعاتی که ما در سالهای گذشته با آن برخورد کرده ایم، کلاهبرداری در فراخوان جشنواره ایده ها! بود. ظاهر این جشنواره ها اتفاق خوب و خوشایندی است که ما نیز از این جشنواره ها استقبال می کنیم یا بهتر است بگوئیم استقبال می کردیم، اما در باطن بعضی از آنان جز سو استفاده از ایده های ایده پردازان هیچ اتفاق دیگری نمی افتد.
ماهیت این جشنواره ها چیست؟
ماهیت این جشنواره ها این است تا افراد خلاق و ایده پردازان، ایده های خود را در حوزه اعلام شده توسط برگزار کنندگان جشنواره، به این جشنواره ها ارسال کنند تا پس از بررسی و در صورت قبولی ایده ها توسط داوران از پیش تعیین شده، به نفرات اول یا جایزه ای بدهند و یا در خوشبینانه ترین حالت که احتمال آن بسیار کم است، ایجاد کارگاه توانمندسازی ایده پردازان یا معرفی سرمایه گذار است
مراحل کار این جشنواره ها:
قدم اول: تا زمان مشخصی برای ارسال ایده مهلت داده می شود.
قدم دوم: معمولا این مهلت تمدید می شود.
قدم سوم: زمان شروع داوری بر روی ایده های ارسال شده است.
قدم چهارم: اعلام نتایج داوری است که معمولا ایده شما را مردود اعلام می کنند!
قدم پنجم: معرفی برگزیدگان است! که باید برگزیده شدگان را صحت سنجی کرد!
قدم ششم: اهدای جوایز و…
قدم هفتم: جشنواره پایان یافت!
به همین سادگی با اجرای یک جشنواره، هزاران ایده رایگان بدست آمد!
پس باید بسیار مراقب دارایی فکری خود باشید و قبل از هر اقدام ابتدا عاملان و مدیران اجرایی و داوران جشنواره ایده را از نظر درستکار بودن و امانتداری بشناسید، سپس نسبت به ارسال ایده به این جشنواره ها اقدام نمائید.
لینک کوتاه: https://makestartup.ir/gh8f
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.